13 april 2010

Vele moeilijk verkrijgbare NBA shirts toch verkrijgbaar.

Vele moeilijk verkrijgbare NBA shirts toch verkrijgbaar!

Basketballwear is een van de nieuwe internet webshops die tussen de grote jongens in het basketball segment het hoofd boven water dient te houden. Wij hebben daarom gekozen voor een hele andere benadering dan vele andere basketball webshop en verkopen voornamelijk de basketball shirts uit de amerikaanse competitie de NBA.

De meeste nederlandse basketball shops verkopen welliswaar wel gewoon NBA shirts maar vaak alleen van de meest bekende spelers zoals LeBron James en Kobe Bryant. Vaak hebben ze dan een 10 tal verschillende shirts en houdt het daar op. Bij Basketballwear hebben ze echter meer dan 70 verschillende spelers in het assortiment. Zo hebben ze gewoon de shirts van de NBA sterren (in meerdere varianten zelfs) maar ook van minder bekende spelers zoals bijvoorbeeld beginnelingen Brandon Jennings (Milwaukee Bucks) en Tyreke Evans (Sacremento Kings).

Het tweede grote verschil met andere basketball winkels is dat Basketballwear er voor gekozen heeft om de Amerikaanse versie van de basketball shirts gemaakt door Adidas aan te bieden op de website waar veel andere shops toch voor de Europese versie gaan die door Champion gemaakt wordt. Veel van de echte NBA Jersey fans zeggen toch liever een Adidas shirt te hebben dan een Champion maar dat is voor iedereen verschillend.

Ookal is Basketballwear nog een webwinkel die in kinderschoenen staat toch hebben ze qua NBA shirts al een heel mooi assortiment weten op te zetten. In de toekomst wordt gehoopt om ook in andere producten te kunnen uitgroeien tot de nummer 1 van Nederland.

www.basketballwear.nl