29 oktober 2010

Einde Straatbasketball seizoen met een klapper

Einde Straatbasketball seizoen met een klapper!

Misschien ben je zelf aanwezig geweest of heb je het al gehoord maar afgelopen Zondag stond in het Topsport Centrum in Rotterdam de finale van het straat basketball seizoen op het programma. Met een hoofdprijs van €1.000 euro zou het een zeer beladen toernooi worden en vele grote straatbasketball crews deden mee waaronder ST4R, MF Soldiers, Germany's Finest, BallazGround, Team Open Run en nog enkele grote namen.

Het niveau lag mede door de straatbasketball teams die meededen zeer hoog en er werd vooral heel spectaculair basketball gespeeld.

Na een dag van veel strijd en mooi en vooral spectaculair basketball stonden ST4R en MF Soldiers tegen elkaar in de finale. Een beladen wedstrijd wist iedereen al (Deze 2 teams stonden ook in de finale tegen elkaar op de Open Run Den Haag en zijn zeer gewaagd).

ST4R VS. MF Soldiers

In de finale wedstrijd (die 20 minuten doorlopende speeltijd had) nam vanaf het begin MF Soldiers het voortouw en pakte een snelle voorsprong van 7/8 punten door goed spel van Edgar (A.K.A LeBron Look-a-like). ST4R zat niet lekker in de wedstrijd maar kon door persoonlijke acties van Vinsane vaak nog bij blijven. Met nog 5 minuten speeltijd op de klok hadden de MF soldiers een voorsprong van 8 punten. ST4R Had eerder al op onbegrijpelijke wijze hun beste schutter uit het veld gehaald die werkelijk al de hele dag van elke positie raak schoot. Het leek erop dat ze de wedstrijd en daarmee de €1.000 euro prijzengeld aan MF Soldiers gaven. Tussen de 5e en 3e minuut wist ST4R door scores van Ginger, Raani (3 punter) en Alpha (en een fout tussendoor) de stand terug te brengen naar 25-25 en zouden de laatste 3 minuten dus wederom een nailbiter gaan worden. De laatste minuut ging in met een stand van 29-29. Door 2 jumpshots van Mr. Clutch wist ST4R Ballers een kleine voorsprong te bouwen die ze niet meer uit handen gaven.

De Felicitaties gaat daarom ook naar de ST4R Ballers.

4 oktober 2010

Basketballwear Loyaliteits Programma (BLP)

Basketballwear loyaliteits programma.

Voor elk bedrijf zijn klanten nodig om het bedrijf gaande te houden. Sinds de start van Basketballwear in Mei 2009 hebben we veel klanten mogen verwelkomen op onze website en sommige klanten zijn ook hierna nog teruggekomen voor een 2e of soms 3e bestelling bij ons.

Nu willen we graag iets terug doen voor al onze Basketballwear klanten (en klantprofiel houders) om ook hun te laten zien dat zijn de drijvende kracht van dit bedrijf zijn. Daarom hebben we in September hard nagedacht om een programma op de stellen waarbij we de diverse soorten klanten kunnen belonen voor hun "Loyaliteit" naar ons. Hieruit is het loyaliteits programma ontstaan.


Vanaf heden zullen alle klanten en klantprofiel houders eens per kwartaal een speciale aanbieding ontvangen. Hierin zal een onderscheid gemaakt worden tussen drie verschillende groepen.

1. Klant Profielhouders
2. Klanten
3. Top 10 Klanten (berekend naar aantal bestellingen en totale bestelwaarde.)



Het is afhankelijk van de groep welke aanbieding u ontvangt waarbij de Top 10 klanten een betere aanbiedingen zullen ontvangen dan de reguliere klanten en deze zullen op hun beurt weer een betere aanbieding ontvangen dan de klant profielhouders.