16 april 2011

€50,- Verdienen met een Basketballtoernooi?

€50,- Verdienen met een Basketballtoernooi?

Wordt dan vrijwilliger bij Stichting Open Run!

Stichting Open Run organiseert in het gehele land Basketball toernooien waar ze telkens weer enthousiaste basketbal liefhebbers nodig hebben die naast een lekkere dag basketbal kijken en relaxen ook nog eens kunnen helpen met het bijhouden van scores, helpen opbouwen, afbouwen en andere lichte werkzaamheden.

Naast een vergoeding van €50,- die tevens geld als reiskostenvergoeding ontvang je ook nog eens een gratis maaltijd van KFC en maak je een leuke dag vol basketbal mee.

Ben je geintereseerd? stuur dan snel een mail naar info@basketballwear.nl

BC Shooters - Cobranova

Tijd:
zaterdag 16 april · 18:30 - 21:30
Locatie:
De Kuil
Torenvalk 47
Bunschoten, Netherlands


Meer informatie
Op zaterdag 16 April 2011 zal BC Shooter U16 (bolwerk) hun 2e halve finale wedstrijd voor het Rayon kampioenschap thuis spelen tegen de U16 van CobraNova uit Den Haag.

De uiteindelijke winnaar van beide wedstrijden zal door mogen naar de finale in Almere en daarom is het van belang dat er genoeg publiek aanwezig is om BC Shooters naar de overwinning te juichen.

Nodig gerust al je vrienden / familie / kenissen uit zodat de jongens deze dag op genoeg steun kunnen rekenen.

Van elk van de bolwerk verenigingen lopen er wel spelers rond in dit diverse team:

Crackerjacks:
Jason Rouse
Miles Spann

RedStars:
Rick Bertus
Thijs Kleter (rust in vrede)

Shooters:
Thomas van Drie
Danny van den Akker
Mikael Sorsorov

Sparta Nijkerk:

Rick Bruins

Green Giants:
Frido Mohlmann

Help Basketballwear verbeteren.

Help Basketballwear verbeteren.

Basketballwear bestaat volgende maand alweer 2 jaar en in die tijd is er een heel grote vooruitgang geboekt op het gebied van assortiment, website, professionaliteit etc.

Natuurlijk gaan we dit vieren, maar voornamelijk hebben we nu alweer het oog op de volgende verbeteringen zodat we tegen de tijd dat we een 3-jarig bestaan mogen vieren nog verder zijn met het concept Basketballwear.

Wie ons al kent sinds het "echte" begin van Basketballwear zo'n 4 jaar geleden weet dat we altijd geprobeerd hebben goed contact te hebben met onze klanten en graag tussen deze groep stonden om gewoon lekker de gesprekken te kunnen voeren over Basketbal en alles daarom heen. Dit heeft Basketballwear groter gemaakt en hier willen we graag op voort borduren.

We hebben voor het komende jaar een kleine enquete opgesteld om erachter te komen hoe jullie denken over Basketballwear en waar jullie vinden dat wij moeten verbeteren. Elke ingevulde enquete levert je naast een 5% korting misschien ook nog eens een nieuwe bal op (als jij ons het beste idee voor verbetering kan geven). Natuurlijk wordt elke enquete zorgvuldig gelezen en zullen we aan de hand van alle enquetes ons plan voor komend jaar opstellen.

Wil jij een stukje van Basketballwear zijn en ons helpen groter te worden?
Vul dan nu de enquete in: http://twitlink.ws/6rE