19 februari 2012

Maak kans op een van de GRATIS Snapbacks.

Maak kans op een van de GRATIS Snapbacks.

De komende dagen gaan we een aantal snapback caps GRATIS weggeven. Wil je ook kans maken op een GRATIS snapback van Basketballwear? Meedoen is heel simpel en kan als volgt.

1. Ga naar de SnapbacksNL fan pagina - Klik hier
2. Klik op de "vink ik leuk" button bovenaan.
3. Deel de foto van onze Gratis snapback actie op je profiel.
4. Maak kans op een van de GRATIS Snapbacks van Basketballwear.

Basketballwear zal bij elke 250 mensen die de foto delen op hun profiel een GRATIS Snapback wegggeven onder de gebruikers die EN de foto gedeeld hebben EN de SnapbacksNL pagina geliked hebben.

12 februari 2012

Begonnen met samenstellen team Basketballwear 2012

Begonnen met samenstellen team Basketballwear 2012.

Basketballwear is na het succes van haar team op de Open Run Elite 2011 al vroeg begonnen met het samenstellen van hetgeen het nieuwe team moet gaan worden voor alle streetball toernooien van 2012.

Het doel van 2012 is om met verschillende teams (heren, dames, jeugd) mee te gaan doen aan diverse streetball toernooien in Nederland en aan het eind van de zomer op minimaal 10 toernooien de winst binnen kunnen slepen. Uiteindelijk willen we zelfs met een aantal teams afreizen naar een internationaal toernooi om ook onze krachten te kunnen meten met international streetball teams. De afsluiting van het streetball seizoen zal worden gehouden op de 2012 editie van de Open Run Elite waarbij team Basketballwear haar titel van 2011 zal moeten verdedigen.

Momenteel heeft Basketballwear naar alle in haar ogen potentiele kandidaten een mail of facebook bericht gestuurd met de vraag of er wederzijdse interesse is. Het doel is om een spelerspool samen te stellen van totaal 30 spelers (heren, dames, jeugd) die dan mee kunnen spelen aan toernooien. De bedoeling is om in de zomer ook regelmatig trainingen te verzorgen voor team Basketballwear om zo ook aan het teamspel te kunnen werken, wellicht kunnen we hierbij goede coaches bereid krijgen om gast trainingen te geven.

Natuurlijk willen we hierbij alle basketballers van Nederland een kans geven om deel uit te maken van team Basketballwear. Houd jij van basketbal en heb je er veel voor over, dan kom je automatisch in aanmerking voor team Basketballwear.

Heb je interesse om komende zomer samen met team Basketballwear te trainen en mee te spelen in team Basketballwear? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@basketballwear.nl met de volgende informatie.

Naam:
Leeftijd:
Niveau:
Positie:
Lengte:

UPDATE - 4-3-2012

Inmiddels zijn de inschrijvingen voor team Basketballwear 2012 al aardig op gang gekomen en hebben we al 21 enthousiaste spelers die van de zomer graag mee willen gaan doen met de toernooien waaraan basketballwear mee wil gaan doen. Het niveau is heel divers van heren Eredivisie tot 1ste klassen jeugd.

Wil jij graag meedoen met team Basketballwear van de zomer? schrijf je dan zo snel mogelijk in!

1 februari 2012

Basketballer loopt Alpe d`huez op tegen kanker

Basketballer loopt Alpe d`huez op tegen kanker

Het is natuurlijk niet iets wat je elke dag zult zien, een basketballer die lopen verkiest boven een basketbal. Raoul van Rozendaal (20) doet dit wel en met een speciale rede, het KWF kankerfonds.

Raoul zal begin Juni pogen om de Alpe d'Huez (1.860 meter hoogte) helemaal op te lopen. Raoul heeft in zijn familie helaas deze verschrikkelijke ziekte van dichtbij meegemaakt en juist dat heeft hem er toe gezet tegen kanker te willen lopen.

"De reden waarom ik dit ga doen is omdat vorig jaar Maart bij mijn moeder borst kanker werd ontdekt. Na een lange tijd van behandelingen en ziek zijn gaat ze nu eindelijk weer beginnen met herstellen. Met het beklimmen van de Alpe d`huez in Juni is dat dus een goed punt om naartoe te gaan trainen.
Het is naast het trainen en weer sterker worden van mij moeder natuurlijk ook belangrijk dat er geld word ingezameld."

Natuurlijk vinden wij dat dit soort acties heel belangrijk zijn en hopen wij dat ook jullie het belang en nut inzien van deze mooie actie. Mocht u meer informatie willen hebben over het verhaal van Raoul of een donatie willen maken in Raoul's actie tegen kanker dan kan dit via onderstaande link.

Klik hier voor Raoul's website


Raoul van Roozendaal (#4) met zijn team, RedStars Heren 1

Ook snapbacks bestel je tegenwoordig bij Basketballwear

Ook snapbacks bestel je tegenwoordig bij Basketballwear


Sinds een aantal maanden verkoopt basketballwear ook de snapback caps van Mitchell & Ness via basketballwear.nl. Natuurlijk zijn de snapbacks tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straat beeld waar de petten erg populair blijken te zijn.

Basketballwear wil graag dat onze Nederlandse snapback liefhebbers met de NBA versie van deze pet loopt in plaats van bijvoorbeeld American Football of Honkbal snapbacks. In November werd begonnen met een kleinschalige voorraad die in minder dan 3 maanden uitgegroeid is tot een assortiment van ongeveer 35 verschillende NBA Snapback caps.

Niet iedereen blijkt nog even vertrouwd te zijn met de service van Basketballwear en dit blijkt uit de vele vragen over de kwaliteit van de petten, de echtheid en de aanwezigheid van alle stickers via onze chatfunctie. Opzich helemaal logisch aangezien je als klant natuurlijk graag een authentiek product koopt en graag goede service ontvangt.

Om elke klant vertrouwd te laten zijn met onze service en dienstverlening zijn we ook gestart (naast de chatfunctie) met klantbeoordelingen. Inmiddels hebben we al 16 beoordelingen ontvangen van klanten en scoren we gemiddeld een 8.9 voor onze dienstverlening. "Natuurlijk zijn we hier heel erg trots op en blijkt hieruit ook onze goede service en zorg voor onze klanten".

Via mijn persoonlijke twitter zag Jessica, een enthousiaste moeder onze berichten en bestelde een voor een voor haar beide zoons een snapback bij Basketballwear. Na de bedankjes van mevrouw over de service hebben we haar zoons gevraagd eens te vertellen wat zij eigenlijk zelf van de snapbacks vinden en dit ontvingen we terug in onze mailbox.

Wij hebben een snapback gehad van onze moeder die wij bij U hebben uitgezocht, maar het was best wel moeilijk! Want er zijn heel veel leuke snapbacks!!
Het was fijn dat ze de volgende dag er al waren!!
Echt super!!
En ze zitten nog steeds goed!
Het liefst gaan we er ook nog mee slapen, haha

Groetjes Jessica, Bas & Mark




Oordeel nou eens zelf, zien de jongens er niet blij uit met de Snapbacks?