14 oktober 2012

Snapbacks en Fitted Caps krijgen nieuwe prijs.

Snapbacks en Fitted Caps krijgen nieuwe prijs.

Als je onze site bekijkt zul je al gauw denken dat snapbacks en fitted caps duurder zijn geworden! Dit klopt helemaal. Vanaf vandaag zullen we een een twee weken durend experiment voeren met verhoogde prijzen op snapbacks en fitted caps!

Echter betaal je na bestelling van je snapback of fitted cap geen verzendkosten meer en worden nog steeds met de snelheid van 1 werkdag de bestellingen afgeleverd. Uiteindelijk levert dit je een korting op van €2,75 per bestelling en geeft het ook alvast een duidelijk prijs (inclusief verzendkosten) weer voor de producten die je wilt bestellen.

Over twee weken gaan we beslissen of we met dit experiment doorgaan of dat we terug gaan naar de oude prijzen en het hanteren van verzendkosten.

Help jij ons?

Help jij ons?

Omdat Basketballwear zonder haar klanten niet het bedrijf zou zijn wat ze vandaag de dag zijn willen we zodra we aanpassingen maken in ons bedrijf ook graag onze trouwe klanten en de in onze website geïnteresseerde mensen vragen om hun mening.

Momenteel zijn we bezig met het verbeteren van onze service met betrekking tot Snapbacks en Fitted caps en hebben we een basis enquête opgezet die slechts 11 vragen omvat die binnen 2 minuten beantwoord kunnen worden.

Wil jij ons jouw mening geven over wat jij denkt over onze snapbacks en fitted caps? Wij kunnen uiteindelijk deze informatie gebruiken om JULLIE, onze klanten beter van dienst te zijn in de toekomst.

Enquete - Klik hier