30 oktober 2013

#NBAveiling is dan eindelijk begonnen

Na lange tijd van voorbereiden (zeg maar gerust maanden) zijn we gisteren dan eindelijk begonnen met de #NBAveiling!

Allereerst hebben we natuurlijk de proloog veiling gehad om iedereen te laten zien hoe onze #NBAveiling precies in zijn werk ging en na 3 dagen veilen konden we niet anders concluderen dan dat deze veiling zeer geslaagd was. Met meer dan 666 weergaven van onze Jordan FLTCLB en uiteindelijk 31 boden wisten we dat we niks te klagen hadden. Uiteindelijk was het Teun Slagter degene die voor nog geen €72,00 euro een mooi paar nieuwe Jordan's in de wacht wist te slepen.

Na een spannende "poll" begon gisteren om 18:00 uur dan de #NBAveiling voor het echt. De keuze was verassend genoeg gevallen op publiekslieveling Kirk Hinrich die 1 stem meer in de wacht wist te slepen als Shaquille O'Neal. Omdat elke veiling een looptijd heeft van 3 dagen was de verwachting niet dat we onmiddelijk veel boden zouden ontvangen maar binnen nog geen tien minuten stond het bod al op €5,50. Uiteindelijk konden we de eerste dag van de #NBAVeiling afsluiten met een bod net boven de €10,-.

Het shirt van Kirk Hinrich loopt nog 2 dagen en bieden kunnen je doen via HIER

Wil jij je stem uitbrengen welk shirts als #2 en #3 vandaag aangeboden gaan worden? KLIK HIER

Wil je op de hoogte gehouden worden over de #NBAveiling? - KLIK HIER


28 oktober 2013

#NBAVeiling 1 dag!

Morgen avond gaan we dan eindelijk beginnen met de #NBAVeiling. Omdat een deel van de #NBAVeiling lijst nog niet duidelijk is voor jullie hebben we de gehele lijst hieronder geplaatst zodat eindelijk bekend is wat we allemaal gaan veilen!

Momenteel kun je stemmen welk shirt we morgen (29-10-2013) om 18:00 gaan veilen. KLIK HIER
We hebben minimaal 75 stemmen nodig om te beginnen.

Ben je benieuwd hoe de veiling precies in zijn werk zal gaan? Bekijk dan eens onze Proloog op de #NBAveiling waarin we een paar Jordan FLTCLB 80's (maat 46) veilen. Momenteel hebben we al 26 boden ontvangen en duurt de veiling nog precies 1 dag - KLIK HIER


Op Dinsdag zullen we beginnen met slechts 1 shirt om de #NBAVeiling mee te beginnen (Die jullie kunnen kiezen, zie hierboven!). Elke veiling duurt in totaal 3 werkdagen waarna we het shirt naar de winnaar op zullen sturen. Later gedurende de #NBAVeiling zullen we dus ook meerdere shirts tegelijk gaan veilen. Wil je makkelijk op de hoogte gehouden worden wanneer de shirts die jij wilt geveild worden dan is het verstandig om je in te schrijven voor E-mail updates (Klik hier). We zullen je dan elke 3 dagen op de hoogte stellen welke shirts er geveild gaan worden!


26 oktober 2013

Deel lll #NBAVeiling lijst

Helaas hebben we de 200 deelnemers voor ons Facebook evenement (nog) niet kunnen behalen (Zie evenement) maar toch willen we jullie in elk geval blij maken met deel lll van de #NBAveiling lijst!


Proloog - #NBAVeiling

Het is nog slechts 3 dagen! 3 dagen.. Dan begint de #NBAVeiling eindelijk. Bijna alles is inmiddels duidelijk maar toch blijven er onder de mensen vragen bestaan!

Omdat veel van de vragen over het format van de #NBAVeiling gaat (via Ebay) hebben we besloten om als Proloog alvast een paar Jordan FLTCLB 80's op precies de manier te gaan veilen zoals we de echte NBA shirts vanaf Dinsdag gaan veilen.

Voor elke Jordan liefhebber is dit tevens een mooie kans om een leuk paar schoenen voor wellicht een prikkie op te halen! Normaal gesproken worden deze schoenen namelijk voor €155,- per paar verkocht maar wij hebben hem op Ebay gezet met een openingsbod van slechts €10,-.

Bied snel, bied vaak en WIN!

Ga naar de veiling

17 oktober 2013

Deel ll van de #NBAVeiling lijst!

Voor de mensen die deel l van de #NBAVeilinglijst gemist hebben - KLIK HIER

We hadden al aangekondigd dat we het 2e deel van de veilinglijst zouden presenteren als we op onze officiele event pagina 100 deelnemers zouden hebben (ZIE HIER). Dat is inmidddels gelukt en daarom kunnen we jullie alvast een preview geven op shirts 23 t/m 40 van onze eerste #NBAVeiling. 

Hierna hebben we nog een totaal van 50 shirts waarvan voor jullie nog niet bekend is welke spelers, maten etc het zijn. Natuurlijk willen we ook deze shirts in de komende 12 dagen VOOR de #NBAVeiling gaan bekendmaken en momenteel zitten we zelfs met de gedachte om jullie de uiteindelijke volgorde van shirts voor de #NBAVeiling te laten bepalen (laat je mening daarover hieronder achter!). 

Een van de dingen die echter voor ons de komende dagen nog heel belangrijk zal zijn is om heel basketballend Nederland onder de aandacht van de #NBAVeiling te krijgen. Hoe zonde zou het namelijk zijn als je pas NA de #NBAVeiling erachter komt dat er zoiets leuks georganiseerd hebben? Hierbij komen onze fans, vrienden en lezers aan bod! We hopen namelijk dat jij ons wilt helpen met mensen op de hoogte brengen van de #NBAVeiling, en veel hoef je er niet voor te doen!

Omdat tegenwoordig iedereen Facebook heeft kunnen we 90% van basketballend Nederland ook daadwerkelijk via Facebook bereiken. We hopen dat jij ons wilt helpen door voor ons evenement MINIMAAL 10 van jouw vrienden uit te nodigen. Als jullie dit allemaal doen kunnen we heel snel en eigenlijk ook heel makkelijk meer mensen laten weten over de #NBAVeiling.

Voor de motivatie zullen we in elk geval bij 200 deelnemers op onze evenementen pagina de volgende spelerslijst gaan publiceren. Bedankt voor de hulp in elk geval!


TIJDELIJK! Nike & Jordan producten met 25% korting!

Het zal je vast al wel opgevallen zijn, de laatste tijd hebben we eindelijk een aantal Nike & Jordan producten kunnen aanbieden aan onze klanten. We hebben al meerdere schoenen verkocht (vaak voor ver onder de winkelprijs) maar we willen nog een stapje verder gaan dan dit!

Omdat we momenteel nog niet de mogelijkheid hebben om op grote schaal schoenen & kleding van beide merken aan te bieden via onze website hebben we besloten om onze klanten te belonen op een andere manier, namelijk de volgende:

Aan alle klanten die geïnteresseerd zijn zullen we elke week een lijst versturen met hierin alle Jordan & Nike producten die we kunnen verkrijgen. In de meeste gevallen zullen dit meer dan 300 producten zijn die lopen van schoenen naar T-shirts, broeken, trainingspakken, ballen, shooting sleeves etc.In onze ogen is het dus zeker de moeite waard om jezelf in elk geval in te schrijven en elke week deze lijst te ontvangen!

Het mooiste aan dit alles is dat je over de prijzen die normaal gesproken gelden voor winkels een korting van 25% krijgt! Met inschrijving op deze mailing ben je overigens geen aankopen verplicht!

Wil je in het vervolg deze lijst per E-mail ontvangen? KLIK HIER

16 oktober 2013

Van basketbal sleutelhanger naar collectors item!

Het was al bekend dat sinds de introductie een aantal jaren geleden de basketbal sleutelhanger van BBWBrand een van de meest populaire producten van Basketballwear was, zo populair zelfs dat een groot basketbal merk (waarvan we de naam voor het gemak niet noemen) besloten heeft hetzelfde product te gaan aanbieden. Dit betekende dus voor ons dat we weer met een andere leuke gimmick moesten komen om de concurrentie toch een stapje voor te blijven EN DAT IS GELUKT!

Vanaf volgende maand hebben we een nieuwe collectie sleutelhangers waarvan we verwachten dat het een waar collectors item zal gaan worden voor sommige fanaten! De nieuwe sleutelhangers zullen namelijk geen basketballen meer zijn maar replica's van sommige van de vetste schoenen ooit gemaakt. Zo zullen alle Jordan's vanaf 1 t/m 14 beschikbaar zijn en hiernaast bieden we ook nog de Kobe 7, AF1, Jeezy en LeBron 10 sleutelhanger aan. In totaal zal het dus gaan om 24 verschillende sleutelhangers die ook nog eens in allerlei verschillende kleuren uitgebracht zullen gaan worden! De echte collector zal dus al snel 105 verschillende sleutelhangers aan zijn sleutelbos hebben als hij echt van plan is de gehele collectie te hebben.

Nou zie ik vele van jullie zich al zorgen maken dat er een heftig prijskaartje met deze UBER VETTE sleutelhangers mee zal komen maar dat zijn we niet van plan! De bedoeling is dat deze sleutelhangers ongeveer dezelfde prijs mee zal gaan krijgen als de huidige basketbal sleutelhanger (die overigens niet verdwijnt!)

Bijgevoegd kun je alvast de eerste foto zien van de Jordan 1 sleutelhangers die we gaan aanbieden. Voor meer foto's raad ik jullie aan onze instagram account in de gaten te houden! - INSTAGRAM


8 oktober 2013

#NBAVeiling gaat beginnen op 29 Oktober 2013

Net als het opkomende NBA seizoen hebben we je helaas (te) lang in spanning moeten houden wat betreft onze NBA Veiling. Gelukkig kunnen we je vandaag iets meer vertellen over “de goedkoopste manier om een NBA jersey te bemachtigen”.

Op 29 Oktober 2013 zullen we van start gaan met de veiling van meer dan negentig shirts.  Ja, het zijn er inmiddels meer dan negentig geworden door de nieuwe shirts die we hebben kunnen toevoegen aan de lijst te veilen shirts! Zo zullen we bijvoorbeeld ook het shirt van Stephen Curry gaan veilen en kunnen jullie nog een aantal zeer bekende spelers verwachten die op de veilinglijst zullen komen te staan (waaronder een aantal nieuwe shirts in verpakking).

Zoals eerder vermeld zullen alle veilingen van start gaan met een openingsbod van slechts €0,99 cent (exclusief verzendkosten) en zullen alle shirts aangeboden worden via veilingsite Ebay, zorg er dus alvast voor dat je jouw Ebay account aangemaakt hebt!  

Wij gaan ondertussen door met de voorbereidingen om van deze eerste #NBAveiling gelijk een goede te maken! Momenteel houd het maken van de foto’s, productomschrijvingen schijven en meer ons druk bezig, maar wat we wel alvast met je willen delen is het eerste deel van de “te veilen shirts” lijst. Zie hieronder de lijst van 22 van de meer dan 90 te veilen shirts!


Wil je in het vervolg op de hoogte gehouden per E-mail? Dit kan, geef je E-mail hier op: http://ymlp.com/xgjsbhhhgmgej
De #NBAVeiling Facebook evenement pagina: https://www.facebook.com/events/455554831224581/