20 november 2013

Vier shirts NU online! #NBAVeiling

Je hebt momenteel weer volop kans om mee te bieden met de #NBAVeiling, want we hebben weer een aantal hele vette (en vooral goedkope) shirts online staan.

Op dit moment kun je meebieden op de volgende 4 NBA shirts en we moeten zeggen dat dit wellicht de beste shirts zijn om op te bieden aangezien een aantal van de shirts nog gloednieuw met kaartjes zijn.

Kenny Anderson
Jarrett Jack
Chris Wilcox
Jonas Jerebko

Heb jij je bod al gemaakt?

7 november 2013

#NBAVeiling - De goedkoopste manier om aan een NBA jersey te komen!

We zeiden niet voor niets in onze eerdere berichtgevingen! De NBA Veiling is de goedkoopste manier om aan een nieuw NBA shirt te geraken. Inmiddels hebben we van de 88 shirts die inmiddels aangekondigd (zie lijst) en bekend zijn er drie geveild en de cijfers liegen er niet om!

Hoewel geen van de shirts in de buurt van de €0,99 waarop alle veilingen beginnen verkocht is, zal elke NBA fan toch moeten toegeven dat de shirts bij de NBA Veiling in sommige gevallen voor een prikkie de deur uit gaan.

In totaal werden de eerste drie shirts van de NBA veiling gezamelijk voor €69,88 verkocht. Dit is minder dan een nieuw NBA shirts in de winkels kost. Laten we het niet hebben over het feit dat je dan shirts als degene die wij tot nu toe aangeboden hebben niet eens kan krijgen (in elk geval niet in Nederland).

We zullen eens kort elk shirt wat tot nu toe voorbij is gekomen in de NBA veiling belichten:


#NBAVeiling #1 - Kirk Hinrich

Het eerste shirt van de #NBAVeiling was gelijk een shirt wat in zeer goede staat was (10 van 10) en tevens van een speler die weer speelt voor het team waarvan het shirt is. Hoewel Kirk Hinrich geen superster is in de NBA is het wel een zeer geliefd speler en dat zag je dan ook onmiddelijk terug in de biedingen. Het shirt kreeg niet alleen het meeste aantal biedingen tot nu toe (25) maar trok ook meer dan 350 bezoekers. Uiteindelijk werd de nieuwe eigenaar blij gemaakt met een nieuw shirt voor net onder de €30,00.

#NBAVeiling #2 - Bill Russell

Een van de shirts waar jullie, onze #NBAVeiling fans voor gekozen hadden via onze polls. Hoewel dit shirt in iets mindere staat was (6 van de 10) gingen veel van onze bieders waarschijnlijk toch op de naam af en natuurlijk het feit dat shirts van Bill Russell tegenwoordig aardig lastig te verkrijgen zijn. Het was volgens ons verbazend dat het shirt van de beste center ooit meer opleverde dan het Orlando Magic shirt van eveneens een legende en wellicht een van de meest bekende en beste spelers van de laatste 10 jaar. Dit zal uiteindelijk meer zeggen over Bill Russell dan dat het doet over Shaq. Ook hier moeten we uiteindelijk concluderen dat voor een shirt van deze speler en het feit dat dit shirt lastig tot niet te verkrijgen is dat een bod van €22,00 wat uiteindelijk het winnende was toch echt te boek moet staan als een waar KOOPJE

#NBAVeiling #3 - Shaquille O'Neal

Shaquille O'Neal een speler die iedereen (die tegenwoordig NBA kijkt) dient te kennen. Wellicht ken je hem niet van zijn tijd in Orlando maar zeker wel van zijn tijd in Los Angeles. Voor de veiling begon dachten we dat dit de best lopende veiling zou worden tot nu toe maar niets was minder waar. De winnnende bieder kon dit shirt, wat in goede conditie is (10 van de 10) voor slechts €18,00 overkopen. We vragen ons af of je zo'n vet shirt gaat vinden voor deze prijs.

Vandaag gaat de #NBAVeiling verder (na proberen met Ebay - Lees hier) met 3 nieuwe shirts.


We hebben al eerder een foto geplaatst van de 3 shirts die we vandaag online gaan zetten! Heb je dit gemist? Bekijk ons instagram account eens - KLIK HIER Vergeet uiteraard niet ons meteen te volgen op instagram voor de laatste foto's van de #NBAVeiling.

Wil je makkelijk op de hoogte gehouden worden wanneer de shirts die jij wilt geveild worden dan is het verstandig om je in te schrijven voor E-mail updates (Klik hier).






#NBAVeiling - Problemen met Ebay opgelost

De afgelopen 2 dagen is het helaas niet mogelijk geweest om nieuwe shirts voor de #NBAVeiling online te plaatsen op Ebay, dit door een fout op de site van Ebay waardoor het voor ons niet mogelijk was om nieuwe veilingen aan te maken.

Inmiddels is dit probleem verholpen! Dit betekent dat er vandaag 3 nieuwe shirts online gaan komen op verschillende tijden. Benieuwd welke? Bekijk onze twitter & instagram account waar we een foto van de nieuwe shirts geplaatst hebben.

#NBAVeiling #4 - online om 12:00
#NBAveiling #5 - online om 15:00
#NBAVeiling #6 - online om 18:00

3 november 2013

#NBAVeiling - De legende's

Inmiddels zitten we aan het einde van de eerste week van de #NBAveiling en tot nu toe mogen we zeker niet klagen over het enthousiasme waarmee de #NBAveiling ontvangen is door de klanten van Basketballwear. 

Het eerste shirt wat online ging, dat van Kirk Hinrich werd door meer dan 350 verschillende mensen bekeken en met uiteindelijk 25 boden en een uiteindelijk bod van €29,88 mogen we zeker niet klagen.

Hierna was het de beurt aan twee legendes (door jullie gekozen) om net zo'n bekijks te trekken van het publiek. Met nog ongeveer 8 uur te gaan hebben beide shirts samen al meer dan 250 bezoekers getrokken en ook de boden lopen inmiddels al enigzins op. Het shirt van Bill Russell staat momenteel op €22,- terwijl het shirt van Shaquille O'Neal het met een iets minder bod van €12,25 moet doen. Op beide shirts kun je nog bieden tot Zondag avond 20:00.


Voor de komende 3 veilingen (die allemaal op Maandag uitkomen) kun jij wederom bepalen welke shirts we gaan aanbieden! Laat snel je stem horen via HIER

Vergeet niet onze blog te delen op jouw favoriete social media platform!