15 april 2014

Al 66 inschrijvingen in eerste week #AmersfoortBasketball

De eerste week van de inschrijvingen van #AmersfoortBasketball lopen goed. Na slechts 7 dagen hebben we al 66 inschrijvingen mogen ontvangen. Met nog 2 Crackerjacks trainingsavonden te gaan is de verwachting dat dit aantal zeker nog niet klaar is met groeien.  Echter is dit natuurlijk nog lang niet goed genoeg NATUURLIJK!

Een paar statistieken van de huidige deelnemers.


Vorig jaar 82 inschrijvingen.
Dit jaar na 1 week 66 inschrijvingen.
86% afkomstig uit Amersfoort.
Leetijden tussen 13 en 39.

Gemiddelde leeftijd 20,9 jaar.

Het mag duidelijk zijn dat de meeste inschrijvingen momenteel komen van Crackerjacks leden (of spelers die afkomstig zijn uit Amersfoort). Opzich niet opvallend maar toch zou het erg leuk zijn als er ook spelers van onze buren Soest, Nijkerk, Bunschoten en meer zich aanmelden. Ken jij nog mensen van deze verenigingen? Stuur ze dan gewoon de link door!

Natuurlijk blijven we net als vorig jaar ook op zoek naar Dames zodat we dit seizoen WEL de dames pickup games 1x per week kunnen organiseren. 

Met het mooie paasweer opkomst willen we uiteraard liefst komend weekend al beginnen met de eerste paas pick-up games van het jaar. We hopen in de komende week nog voldoende inschrijvingen te mogen ontvangen zodat we dit weekend (of uiterlijk volgende week) al kunnen beginnen.

Inschrijven kan HIER



10 april 2014

NU! 30% korting op ALLE schoenen van Nike & Jordan.

1. Download de EXCEL sheet met schoenen van Nike & Jordan.
(http://www.mediafire.com/view/k7fm6fkbde7nux7/BBWschoenen.xls)
2. Kies welke schoenen jij wilt bestellen. (prijzen zijn zonder de 30% korting).
3. Je kunt het EXCEL sheet invullen en terugsturen OF de productnummers en maten noteren.
4. Mail deze informatie naar info@basketballwear.nl
5. Binnen 5 werkdagen ontvang je een bevestiging van je bestelling.
6. Zodra de schoenen in Nederland zijn ontvang je van ons een factuur (hierop zal de 30% korting verrekend zijn).
7. We verzenden jouw schoenen naar je via PostNL.

Profiteer nu!! Bestelling zijn geldig tot 11-4-2014 23:59.



9 april 2014

Aanmelding #AmersfoortBasketball begint gestaag!

De inschrijving voor #AmersfoortBasketball 2014 zijn inmiddels iets meer dan een week geopend en de inschrijvingen voor het huidige jaar beginnen gestaag binnen te komen. Het ziet er zo positief uit dat we voor een aantal groepen in principe al zouden kunnen beginnen met het organiseren van pick-up games. Echter is dit natuurlijk voor ons nog niet voldoende.. 2014 moet namelijk het jaar worden dat zomer basketbal in Amersfoort ECHT van de grond af komt. 

Hier hebben we jullie hulp bij nodig!

Wij hebben alle basketballers in onze vriendenlijst aangesproken en op de hoogte gebracht van Amersfoort basketball. Natuurlijk blijven we hiermee doorgaan totdat iedereen op de hoogte is van dit leuke concept.  Maar.. Natuurlijk gaat alles vele malen sneller als jullie, ons helpen! Veel mensen die samenwerken is natuurlijk altijd productiever dan 1 persoon of organisatie die het werk doet. Praat er dus over, deel de flyer en laat zien dat jij wilt dat ook jouw vrienden zich inschrijven voor de Amersfoort basketball lijst.

Een paar belangrijke dingen die iedereen over de streep zouden moeten trekken.

  • Inschrijving is totaal vrijblijvend! Je ontvangt enkel mails wanneer er trainingen/pick-up games zijn en kan dan alsnog beslissen of je erbij aanwezig wilt zijn.
  • Telefoonnummer & E-mail adres worden enkel voor #Amersfoortbasketball gebruikt.
  • Nooit meer alleen basketballen.
  • Beter worden gedurende de zomer.
  • Minimaal 1 toernooi & hopelijk een BBQ. 


Een paar statistieken.. Na week 1.


  • De gemiddelde leeftijd van inschrijvingen is 22,5 jaar oud.
  • Meer dan 80% van de inschrijvingen is van heren. 
  • Het meest gespeelde niveau is Rayon. 
Spread the word!






3 april 2014

Amersfoort Basketball

(Aanmeldlink: http://ymlp.com/xgjsbhhhgmgju)


Wil je in de zomer veel basketballen?
Wil je in de zomer graag basketballen met je eigen leeftijd/niveau/geslacht? 

Schrijf je dan in voor Amersfoort Basketball! Wij gaan net als vorig jaar proberen voor alle basketballers in de omgeving Amersfoort (Lees: Amersfoort, Soest, Bunschoten, Nijkerk, Leusden, Hooglanderveen, Hoogland) voor de basketballers iets op de kaart te zetten. Zo kunnen we hopelijk allemaal deze zomer werken aan onze skills zonder dit ook maar 1x alleen te hoeven doen.

Allereest is het ons doel om in Amersfoort op het Neptunesplein (Zie hier) Pick-up games te organiseren gebasseerd op geslacht/leeftijd en speelniveau. Welke groepen we hierin in eerste instantie kunnen aanbieden is natuurlijk afhankelijk van de aanmeldingen! Mocht de animo hoog genoeg zijn dan kunnen we hier eventueel trainingen aan toe voegen (door gerenomeerde coaches). Als laatste hopen we dat jullie je zo overweldigend aan gaan melden dat we nog deze zomer de activiteiten ook kunnen uitbreiden in andere steden in de regio.

Natuurlijk zal het toernooi dat vorig jaar voor de EBPC georganisseerd is ook dit seizoen een editie kennen.

Schrijf jezelf dus snel in allereerst maar zorg er natuurlijk ook voor dat als je eigen basketballende vrienden/vriendinnen op de hoogte zijn van Amersfoort Basketball. Waarom? Hoe meer mensen zich aanmelden in de komende weken, deste meer kunnen we onze pick-up games e.d aanpassen aan niveau/geslacht/leeftijd en naar de wensen van JULLIE! Je doet het dus eigenlijk vooral voor jezelf!

Hiernaast krijg je van ons een digitale HIGH-FIVE als je ons (en jezelf) helft door ons bericht op jouw Facebook/Twitter/Instagram te plaatsen!

Tot snel!
(Aanmeldlink: http://ymlp.com/xgjsbhhhgmgju)