27 augustus 2014

Help ons & verdien €10,- aan korting op jouw volgende bestelling!

Inmiddels bestaat Basketballwear alweer bijna 6 jaar en je kunt je voorstellen hoeveel E-mail adressen wij in onze database hebben verzameld over die periode. Omdat wij in de toekomst onze klanten enkel mailings willen sturen die gebaseerd zijn op hun interesses vragen we jullie om via DEZE link jouw voorkeuren aan ons kenbaar te maken. Dit duurt nog geen minuut en in ruil voor jou voorkeuren E-mailen we jou (op het opgegeven E-mail adres) een kortingscode ter waarde van €10,-. 

Zo hebben we er allebei iets aan!


20 augustus 2014

#NBAveiling: Vandaag lopen 5 veilingen ten einde!


Vandaag loopt de eerste week van de hervatting van de #NBAveiling af en wat een gekke week is het geweest! Eerder hadden we al Allen Iverson (€20,-), Mark Jackson (€5,-), Bonzi Wells (€4,-) en Channing Frye (€8,-) die afliepen en waar we vier verschillende eigenaren blij hebben kunnen maken met een nieuw NBA shirt.

Vandaag is de grote dag echter van deze week! Vandaag lopen 5 verschillende veilingen af waarvan 3 veilingen van gesigneerde shirts zijn! De waarde van deze 3 shirts alleen??....  €3000,-. De huidige verkoopwaarde is slechts €60,- en JA, we verkopen ze gewoon tegen de prijs waarvoor JULLIE ze willen hebben..

Vanavond beloofd met het aflopen van deze 5 veilingen nog een klein beetje vuurwerk op te leveren aangezien we verwachten dat een aantal mensen zich op het laatste moment bij de veiling zullen voegen.

Heb jij al een kijkje gekeken bij onze veilingen?

KLIK HIER


17 augustus 2014

Tijdens de #NBAveiling gebeuren er gekke dingen!

De #NBAveiling is deze week weer begonnen en gisteren was dan eindelijk de eerste avond dat een van onze veilingen af zouden lopen, een altijd spannend moment.

Het eerste shirt wat we deze week besloten te veilen was niet zomaar een shirt, nee het was een shirt van cultheld Allen Iverson die voor veel basketballers tussen 20-30 het rolmodel is geweest in hun basketbal carriere. Hiernaast ging het tevens om een throwback versie van het shirt en was het een authentic shirt (dezelfde versie shirt als dat in de wedstrijd word gedragen). Nieuwprijs van deze shirts liggen al snel rond de €300,- per stuk maar deze #NBAveiling ging na 3 dagen voor slechts €20,04 naar Femke Jansen uit Utrecht.

We wensen haar veel plezier met haar nieuwe Allen Iverson shirt en tegelijker tijd raden we jullie allen aan om te bekijken wat we deze week bij de #NBAveiling aanbieden! We hebben namelijk deze week een heel aantal VETTE shirts.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE #NBAVEILING