5 maart 2011

LUSV International Tournament een groot succes.

LUSV International Tournament een groot succes.

Afgelopen weekend begon voor Basketballwear het toernooi jaar weer met een drie daags toernooi bij de Universiteit leiden georganiseerd door studenten basketbal vereniging LUSV.

Het toernooi waaraan een totaal van 29 teams meededen duurde drie dagen en had naast het basketbal natuurlijk de nodige feestjes in de avonden.

Op de eerste dag was de interesse van vooral de internationale deelnemers aan de LUSV IT al groot. Veel van de spelers die een kijkje kwamen nemen bij de stand van Basketballwear vonden dat we een mooie collectie NBA shirts hadden en waren vooral lovend over het totale aanbod van Basketballwear.

Uiteindelijk konden Basketballwear en de organisatie van de IT gezamelijk tot de conclusie komen dat het toernooi zeer geslaagd was en beter was geweest dan de voorgaande edities.

Basketballwear introduceerde dit toernooi een nieuw concept. Voor het eerst een loterij waarbij de uiteindelijk winnaar aan de haal ging met een gloednieuw Dwight Howard basketball shirt voor slechts €1,25 een koopje dacht de uiteindelijk winnaar zelf ook.

Het idee sloeg aan bij de aanwezigen van het LUSV IT en werd als zeer leuk beschouwd. Uiteindelijk gingen de lootjes als warme broodjes van de hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten