14 juli 2011

NBA Trivia Contest - Update 1

NBA Trivia Contest - Update 1

Ronde 1 is al helemaal gespeeld en inmiddels zitten we al midden in ronde 2 van de 2011 versie van de Basketballwear NBA Trivia Contest.

Ronde 1 ging voor iedereen nogal moeizaam. Aan de ene kant waren er helaas maar 3 spelers die uiteindelijk een antwoord instuurde naar ons en met die drie antwoorden werden in totaal maar 4 punten verdient. Beide spelers die het goede antwoord indiende deden dit op de allerlaatste dag en zijn nu 2 punten dichter bij een plaats in de uiteindelijk top 3 zullen we maar zeggen.

Het antwoord en dus de speler die we in de eerste ronde van de Basketballwear NBA trivia contest zochten was oud Minnesota Timberwolve Trenton Hassell. Het was niet alleen de speler die voor vele moeilijk te raden was maar ook de hints waren in de eerste rond beduidend moeilijker dan in welke rond dan ook tijdens de 2010 versie van het spel. Uiteindelijk wisten alleen Streetball.nl members BobM en Femic het goede antwoord te geven.

Inmiddels zijn we al begonnen met de 2e ronde van het spel en wat in onze ogen al een makkelijkere week zou gaan worden voor de deelnemers leverde ook meteen een aantal ingestuurde antwoorden op. Mochten alle deelnemers het goede antwoord gegeven hebben dan zullen zij gezamelijk 38 punten vergaren. Met nog een halve week te gaan en nog 3 hints kan het nog alle kanten op en verwacht ik een spannende ontknoping van week 2 van de Basketballwear NBA trivia contest.

Nieuwsgierig naar de contest? Dit zijn de hints tot nu toe voor deze week! Weet jij wie we zoeken? Mail het juiste antwoord dan naar info@basketballwear.nl

Ronde 2

Hint 1:
Deze speler is een van de 30 meest populaire spelers all-time.
Hint 2: Speelde de afgelopen seizoenen voor een team wat ervoor niet zo succesvol was.
Hint 3: De beste speler waarmee hij samenspeelde was een “grote man” en hij zal in de Hall of fame eindigen.
Hint 4: Haalde tot twee maal toe de NBA finals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten