3 mei 2013

20% zomer-korting voor iedereen bij Basketballwear

De zomer begint er dan eindelijk aan te komen en ieders basketbal seizoen begint aan het einde te lopen! Dit betekend dat het straatbasketbal seizoen weer begint.

Basketballwear wil iedereen de kans bieden om zijn / haar zomer goed te beginnen met 20% korting. Natuurlijk zien we je denken: "Wat moet ik hier weer voor doen?". Vaak is het gebruikelijk dat je foto's moet delen, Facebook posts delen, retweeten of iets anders wat veel te veel werk kost OF niks oplevert.

Wij doen dit ANDERS!

Wij geven iedereen die zijn of haar zomer goed wil beginnen gewoon 20% korting en hier hoef je helemaal NIKS voor te doen. We geven het gewoon omdat alle basketballers het verdienen.

ALS JE HIER KLIKT dan kom je op een pagina waarop je je E-mail adres op kunt geven zodat wij jouw gepersonaliseerde kortingscode per mail naar je op kunnen sturen. Dat is ALLES!* Zorg er natuurlijk wel voor dat het opgegeven adres klopt aangezien we anders je kortingscode niet kunnen opsturen.

*Wij zullen uw E-mail adres toevoegen aan onze mail database. Mocht u dit niet wensen dan kunt u zich onderaan de eerst volgende nieuwsbrief met 1 klik weer uitschrijven. Dat is wel zo makkelijk..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten