3 november 2013

#NBAVeiling - De legende's

Inmiddels zitten we aan het einde van de eerste week van de #NBAveiling en tot nu toe mogen we zeker niet klagen over het enthousiasme waarmee de #NBAveiling ontvangen is door de klanten van Basketballwear. 

Het eerste shirt wat online ging, dat van Kirk Hinrich werd door meer dan 350 verschillende mensen bekeken en met uiteindelijk 25 boden en een uiteindelijk bod van €29,88 mogen we zeker niet klagen.

Hierna was het de beurt aan twee legendes (door jullie gekozen) om net zo'n bekijks te trekken van het publiek. Met nog ongeveer 8 uur te gaan hebben beide shirts samen al meer dan 250 bezoekers getrokken en ook de boden lopen inmiddels al enigzins op. Het shirt van Bill Russell staat momenteel op €22,- terwijl het shirt van Shaquille O'Neal het met een iets minder bod van €12,25 moet doen. Op beide shirts kun je nog bieden tot Zondag avond 20:00.


Voor de komende 3 veilingen (die allemaal op Maandag uitkomen) kun jij wederom bepalen welke shirts we gaan aanbieden! Laat snel je stem horen via HIER

Vergeet niet onze blog te delen op jouw favoriete social media platform!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten