15 april 2014

Al 66 inschrijvingen in eerste week #AmersfoortBasketball

De eerste week van de inschrijvingen van #AmersfoortBasketball lopen goed. Na slechts 7 dagen hebben we al 66 inschrijvingen mogen ontvangen. Met nog 2 Crackerjacks trainingsavonden te gaan is de verwachting dat dit aantal zeker nog niet klaar is met groeien.  Echter is dit natuurlijk nog lang niet goed genoeg NATUURLIJK!

Een paar statistieken van de huidige deelnemers.


Vorig jaar 82 inschrijvingen.
Dit jaar na 1 week 66 inschrijvingen.
86% afkomstig uit Amersfoort.
Leetijden tussen 13 en 39.

Gemiddelde leeftijd 20,9 jaar.

Het mag duidelijk zijn dat de meeste inschrijvingen momenteel komen van Crackerjacks leden (of spelers die afkomstig zijn uit Amersfoort). Opzich niet opvallend maar toch zou het erg leuk zijn als er ook spelers van onze buren Soest, Nijkerk, Bunschoten en meer zich aanmelden. Ken jij nog mensen van deze verenigingen? Stuur ze dan gewoon de link door!

Natuurlijk blijven we net als vorig jaar ook op zoek naar Dames zodat we dit seizoen WEL de dames pickup games 1x per week kunnen organiseren. 

Met het mooie paasweer opkomst willen we uiteraard liefst komend weekend al beginnen met de eerste paas pick-up games van het jaar. We hopen in de komende week nog voldoende inschrijvingen te mogen ontvangen zodat we dit weekend (of uiterlijk volgende week) al kunnen beginnen.

Inschrijven kan HIER



Geen opmerkingen:

Een reactie posten