4 oktober 2010

Basketballwear Loyaliteits Programma (BLP)

Basketballwear loyaliteits programma.

Voor elk bedrijf zijn klanten nodig om het bedrijf gaande te houden. Sinds de start van Basketballwear in Mei 2009 hebben we veel klanten mogen verwelkomen op onze website en sommige klanten zijn ook hierna nog teruggekomen voor een 2e of soms 3e bestelling bij ons.

Nu willen we graag iets terug doen voor al onze Basketballwear klanten (en klantprofiel houders) om ook hun te laten zien dat zijn de drijvende kracht van dit bedrijf zijn. Daarom hebben we in September hard nagedacht om een programma op de stellen waarbij we de diverse soorten klanten kunnen belonen voor hun "Loyaliteit" naar ons. Hieruit is het loyaliteits programma ontstaan.


Vanaf heden zullen alle klanten en klantprofiel houders eens per kwartaal een speciale aanbieding ontvangen. Hierin zal een onderscheid gemaakt worden tussen drie verschillende groepen.

1. Klant Profielhouders
2. Klanten
3. Top 10 Klanten (berekend naar aantal bestellingen en totale bestelwaarde.)



Het is afhankelijk van de groep welke aanbieding u ontvangt waarbij de Top 10 klanten een betere aanbiedingen zullen ontvangen dan de reguliere klanten en deze zullen op hun beurt weer een betere aanbieding ontvangen dan de klant profielhouders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten