30 december 2011

Chris Paul verkrijgbaar via veiling


Chris Paul verkrijgbaar via veiling

Naar de veiling


Na vorig seizoen al als eerste nederlandse webwinkel het shirt van Carmelo Anthony in het assortiment te hebben zullen we dit jaar wederom veruit de eerste zijn die het shirt van Los Angeles Clipper Chris Paul kunnen gaan aanbieden. Helaas is het shirt momenteel zo populair dat we er slechts 3 hebben kunnen bemachtigen.

Omdat we iedereen een eerlijke kans willen geven om een shirt van Los Angeles Clipper Chris Paul te bemachtigen gaan we alle 3 de exemplaren als omgekeerde veiling op onze site zetten. Dit betekent dat alle 3.500 vrienden / volgers / geinteresseerden een kans hebben om dit shirt te kopen bij Basketballwear.

Wat zijn de spelregels:
De Chris Paul veiling zal voor alle exemplaren (M, L , XL) beginnen op Vrijdag 30 Januari 2011. Alle shirts zullen beginnen met een startprijs van €149,95 en zullen elke dag met €5,00 dalen. Uiteindelijk zal de veiling eindigen op 15 Januari 2012. Wij verwachten dat de interesse in de shirts van Chris Paul hoog is en daarom is het verstandig om tijdig het shirt aan te schaffen.

Mocht u besluiten het shirt aan willen schaffen dan kunt u dit via de site doen voor de prijs die op dat moment vastgesteld staat.

Betaling:
Mocht je tijdens de veiling besluiten een van de Chris Paul shirts aan te schaffen dan dient er onmiddellijk via Ideal af gerekent te worden (Voor belgische klanten: PayPal). Wanneer er niet met een van beide methoden afgerekend is zal het bod als ongeldig verklaard worden.

Levering:
Alle shirt zullen op 15 Januari 2012 verzonden worden naar hun rechtmatige eigenaar.

Mochten er na 15 Januari shirts niet verkocht zijn dan zullen ze voor de reguliere prijs van €59,95 aangeboden worden.

Deze actie is niet mogelijk in combinatie met kortingscodes.

Naar de Veiling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten