1 februari 2012

Ook snapbacks bestel je tegenwoordig bij Basketballwear

Ook snapbacks bestel je tegenwoordig bij Basketballwear


Sinds een aantal maanden verkoopt basketballwear ook de snapback caps van Mitchell & Ness via basketballwear.nl. Natuurlijk zijn de snapbacks tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straat beeld waar de petten erg populair blijken te zijn.

Basketballwear wil graag dat onze Nederlandse snapback liefhebbers met de NBA versie van deze pet loopt in plaats van bijvoorbeeld American Football of Honkbal snapbacks. In November werd begonnen met een kleinschalige voorraad die in minder dan 3 maanden uitgegroeid is tot een assortiment van ongeveer 35 verschillende NBA Snapback caps.

Niet iedereen blijkt nog even vertrouwd te zijn met de service van Basketballwear en dit blijkt uit de vele vragen over de kwaliteit van de petten, de echtheid en de aanwezigheid van alle stickers via onze chatfunctie. Opzich helemaal logisch aangezien je als klant natuurlijk graag een authentiek product koopt en graag goede service ontvangt.

Om elke klant vertrouwd te laten zijn met onze service en dienstverlening zijn we ook gestart (naast de chatfunctie) met klantbeoordelingen. Inmiddels hebben we al 16 beoordelingen ontvangen van klanten en scoren we gemiddeld een 8.9 voor onze dienstverlening. "Natuurlijk zijn we hier heel erg trots op en blijkt hieruit ook onze goede service en zorg voor onze klanten".

Via mijn persoonlijke twitter zag Jessica, een enthousiaste moeder onze berichten en bestelde een voor een voor haar beide zoons een snapback bij Basketballwear. Na de bedankjes van mevrouw over de service hebben we haar zoons gevraagd eens te vertellen wat zij eigenlijk zelf van de snapbacks vinden en dit ontvingen we terug in onze mailbox.

Wij hebben een snapback gehad van onze moeder die wij bij U hebben uitgezocht, maar het was best wel moeilijk! Want er zijn heel veel leuke snapbacks!!
Het was fijn dat ze de volgende dag er al waren!!
Echt super!!
En ze zitten nog steeds goed!
Het liefst gaan we er ook nog mee slapen, haha

Groetjes Jessica, Bas & Mark




Oordeel nou eens zelf, zien de jongens er niet blij uit met de Snapbacks?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten