12 februari 2012

Begonnen met samenstellen team Basketballwear 2012

Begonnen met samenstellen team Basketballwear 2012.

Basketballwear is na het succes van haar team op de Open Run Elite 2011 al vroeg begonnen met het samenstellen van hetgeen het nieuwe team moet gaan worden voor alle streetball toernooien van 2012.

Het doel van 2012 is om met verschillende teams (heren, dames, jeugd) mee te gaan doen aan diverse streetball toernooien in Nederland en aan het eind van de zomer op minimaal 10 toernooien de winst binnen kunnen slepen. Uiteindelijk willen we zelfs met een aantal teams afreizen naar een internationaal toernooi om ook onze krachten te kunnen meten met international streetball teams. De afsluiting van het streetball seizoen zal worden gehouden op de 2012 editie van de Open Run Elite waarbij team Basketballwear haar titel van 2011 zal moeten verdedigen.

Momenteel heeft Basketballwear naar alle in haar ogen potentiele kandidaten een mail of facebook bericht gestuurd met de vraag of er wederzijdse interesse is. Het doel is om een spelerspool samen te stellen van totaal 30 spelers (heren, dames, jeugd) die dan mee kunnen spelen aan toernooien. De bedoeling is om in de zomer ook regelmatig trainingen te verzorgen voor team Basketballwear om zo ook aan het teamspel te kunnen werken, wellicht kunnen we hierbij goede coaches bereid krijgen om gast trainingen te geven.

Natuurlijk willen we hierbij alle basketballers van Nederland een kans geven om deel uit te maken van team Basketballwear. Houd jij van basketbal en heb je er veel voor over, dan kom je automatisch in aanmerking voor team Basketballwear.

Heb je interesse om komende zomer samen met team Basketballwear te trainen en mee te spelen in team Basketballwear? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@basketballwear.nl met de volgende informatie.

Naam:
Leeftijd:
Niveau:
Positie:
Lengte:

UPDATE - 4-3-2012

Inmiddels zijn de inschrijvingen voor team Basketballwear 2012 al aardig op gang gekomen en hebben we al 21 enthousiaste spelers die van de zomer graag mee willen gaan doen met de toernooien waaraan basketballwear mee wil gaan doen. Het niveau is heel divers van heren Eredivisie tot 1ste klassen jeugd.

Wil jij graag meedoen met team Basketballwear van de zomer? schrijf je dan zo snel mogelijk in!

5 opmerkingen:

  1. Naam: Thomas van Sinten
    Leeftijd: 15
    Niveau: Hoofdklasse
    Positie: Guard/Forward
    Lengte: 1.82

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zou je ons ook nog even een mail kunnen sturen op info@basketballwear.nl zodat we ook je mailgegevens hebben.

      Verwijderen
  2. waar worden de trainingen gegeven?

    BeantwoordenVerwijderen