1 februari 2012

Basketballer loopt Alpe d`huez op tegen kanker

Basketballer loopt Alpe d`huez op tegen kanker

Het is natuurlijk niet iets wat je elke dag zult zien, een basketballer die lopen verkiest boven een basketbal. Raoul van Rozendaal (20) doet dit wel en met een speciale rede, het KWF kankerfonds.

Raoul zal begin Juni pogen om de Alpe d'Huez (1.860 meter hoogte) helemaal op te lopen. Raoul heeft in zijn familie helaas deze verschrikkelijke ziekte van dichtbij meegemaakt en juist dat heeft hem er toe gezet tegen kanker te willen lopen.

"De reden waarom ik dit ga doen is omdat vorig jaar Maart bij mijn moeder borst kanker werd ontdekt. Na een lange tijd van behandelingen en ziek zijn gaat ze nu eindelijk weer beginnen met herstellen. Met het beklimmen van de Alpe d`huez in Juni is dat dus een goed punt om naartoe te gaan trainen.
Het is naast het trainen en weer sterker worden van mij moeder natuurlijk ook belangrijk dat er geld word ingezameld."

Natuurlijk vinden wij dat dit soort acties heel belangrijk zijn en hopen wij dat ook jullie het belang en nut inzien van deze mooie actie. Mocht u meer informatie willen hebben over het verhaal van Raoul of een donatie willen maken in Raoul's actie tegen kanker dan kan dit via onderstaande link.

Klik hier voor Raoul's website


Raoul van Roozendaal (#4) met zijn team, RedStars Heren 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten