14 januari 2014

STEM MEE OP LEON WILLIAMS!!

Op zondag 23 februari 2014 vindt in Den Helder de All*Star Game plaats. Bij de heren is dit keer gekozen voor een wedstrijd tussen de Nederlanders uit de Dutch Basketball League aan de ene kant en de buitenlandse spelers aan de andere kant.

U kunt zelf bepalen welke spelers u in de startende vijf in Den Helder terug wilt zien. Kies vijf Nederlanders en vijf buitenlanders. Er wordt gewerkt met posities, dus u dient twee guards, twee forwards en een center te kiezen. Vul vervolgens uw naam en mailadres in om uw stem geldig te maken. Bovendien maakt u dan kans op twee vrijkaarten voor het All*Star Gala. In de week na het sluiten van de stembussen – de laatste dag om te stemmen is 31 januari – maken we de twee winnaars bekend. Let wel: u mag maar één keer stemmen.

Natuurlijk moeten we als Amersfoorters samen stemmen op de enige Amersfoorter in de Nederlandse Eredivisie. Help je ons?

1. KLIK HIER om naar de stem pagina te gaan.
2. Stel een team samen (voor beide kanten) van minimaal 5 spelers (4 voor het Nederlandse team)
3. VOTE op Leon Williams (Hij staat helemaal onderaan de pagina).
4. VOTE eventueel ook Op Quincy Treffers (zal van de zomer ook in Amersfoort komen basketballen ;)) Hij staat 5e onderste onder Nederlandse Forwards. 
Als alles goed gaan hebben we op 23 Februari in elk geval een van onze Amersfoortse All-stars in de DBL All-star game. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten