6 januari 2014

We gaan verder met de #NBAVeiling

Het nieuwe jaar is onderweg.. 2014..

Allereerst wil ik iedereen heel voorspoedig en gelukkig 2014 wensen! Ik hoop dat al jullie dromen in het komende jaar waarheid mogen worden.

2014 betekend ook dat we eindelijk doorgaan met de #NBAVeiling en dat werd hoog tijd ook! Met nog ongeveer 60 shirts te veilen hebben we nog genoeg leuke producten om alle NBA fans blij te maken.

Goed nieuws

Door het overweldigende succes van de #NBAVeiling tot nu toe hebben we ook een aantal mails ontvangen van klanten die graag hun (oude) NBA shirts van de hand wilde doen. Dit betekende voor ons en voor jullie dat we nog eens 8 nieuwe shirts aan kunnen bieden voor de #NBAVeiling, namelijk: Glen Rice, Allan Houston (2x), Shaquille O'Neal, Latrell Sprewell en een New York Knicks shootingshirt.

Omdat jullie allen door de feestdagen langer hebben moeten wachten op de #NBAVeiling dan we wellicht allemaal hadden gewild hebben we als kleine goedmaker alvast de foto's voor de komende week online gezet! Op zijn minst moeten we zeggen dat er een aantal hele leuke shirts aan zal gaan komen.

Bekijk de foto's hier

Omdat wellicht sommige de #NBAVeiling al weer vergeten is (iets wat zeker niet de bedoeling is maar door de vakantiedrukte zeker kan gebeuren) vragen we je vriendelijk om ook jouw vrienden weer op de hoogte te stellen van onze veiling. Deel eenvoudig dit bericht op je Facebook/Twitter of via E-mail met je vrienden om zo ook hun een kans te geven om mee te bieden voor nieuwe NBA shirts.

Wil je E-mail updates ontvangen over de #NBAveiling? Schrijf je hier in!
Het #NBAVeiling schema vind je hier


Geen opmerkingen:

Een reactie posten