17 oktober 2013

Deel ll van de #NBAVeiling lijst!

Voor de mensen die deel l van de #NBAVeilinglijst gemist hebben - KLIK HIER

We hadden al aangekondigd dat we het 2e deel van de veilinglijst zouden presenteren als we op onze officiele event pagina 100 deelnemers zouden hebben (ZIE HIER). Dat is inmidddels gelukt en daarom kunnen we jullie alvast een preview geven op shirts 23 t/m 40 van onze eerste #NBAVeiling. 

Hierna hebben we nog een totaal van 50 shirts waarvan voor jullie nog niet bekend is welke spelers, maten etc het zijn. Natuurlijk willen we ook deze shirts in de komende 12 dagen VOOR de #NBAVeiling gaan bekendmaken en momenteel zitten we zelfs met de gedachte om jullie de uiteindelijke volgorde van shirts voor de #NBAVeiling te laten bepalen (laat je mening daarover hieronder achter!). 

Een van de dingen die echter voor ons de komende dagen nog heel belangrijk zal zijn is om heel basketballend Nederland onder de aandacht van de #NBAVeiling te krijgen. Hoe zonde zou het namelijk zijn als je pas NA de #NBAVeiling erachter komt dat er zoiets leuks georganiseerd hebben? Hierbij komen onze fans, vrienden en lezers aan bod! We hopen namelijk dat jij ons wilt helpen met mensen op de hoogte brengen van de #NBAVeiling, en veel hoef je er niet voor te doen!

Omdat tegenwoordig iedereen Facebook heeft kunnen we 90% van basketballend Nederland ook daadwerkelijk via Facebook bereiken. We hopen dat jij ons wilt helpen door voor ons evenement MINIMAAL 10 van jouw vrienden uit te nodigen. Als jullie dit allemaal doen kunnen we heel snel en eigenlijk ook heel makkelijk meer mensen laten weten over de #NBAVeiling.

Voor de motivatie zullen we in elk geval bij 200 deelnemers op onze evenementen pagina de volgende spelerslijst gaan publiceren. Bedankt voor de hulp in elk geval!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten