17 oktober 2013

TIJDELIJK! Nike & Jordan producten met 25% korting!

Het zal je vast al wel opgevallen zijn, de laatste tijd hebben we eindelijk een aantal Nike & Jordan producten kunnen aanbieden aan onze klanten. We hebben al meerdere schoenen verkocht (vaak voor ver onder de winkelprijs) maar we willen nog een stapje verder gaan dan dit!

Omdat we momenteel nog niet de mogelijkheid hebben om op grote schaal schoenen & kleding van beide merken aan te bieden via onze website hebben we besloten om onze klanten te belonen op een andere manier, namelijk de volgende:

Aan alle klanten die geïnteresseerd zijn zullen we elke week een lijst versturen met hierin alle Jordan & Nike producten die we kunnen verkrijgen. In de meeste gevallen zullen dit meer dan 300 producten zijn die lopen van schoenen naar T-shirts, broeken, trainingspakken, ballen, shooting sleeves etc.In onze ogen is het dus zeker de moeite waard om jezelf in elk geval in te schrijven en elke week deze lijst te ontvangen!

Het mooiste aan dit alles is dat je over de prijzen die normaal gesproken gelden voor winkels een korting van 25% krijgt! Met inschrijving op deze mailing ben je overigens geen aankopen verplicht!

Wil je in het vervolg deze lijst per E-mail ontvangen? KLIK HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten