28 oktober 2013

#NBAVeiling 1 dag!

Morgen avond gaan we dan eindelijk beginnen met de #NBAVeiling. Omdat een deel van de #NBAVeiling lijst nog niet duidelijk is voor jullie hebben we de gehele lijst hieronder geplaatst zodat eindelijk bekend is wat we allemaal gaan veilen!

Momenteel kun je stemmen welk shirt we morgen (29-10-2013) om 18:00 gaan veilen. KLIK HIER
We hebben minimaal 75 stemmen nodig om te beginnen.

Ben je benieuwd hoe de veiling precies in zijn werk zal gaan? Bekijk dan eens onze Proloog op de #NBAveiling waarin we een paar Jordan FLTCLB 80's (maat 46) veilen. Momenteel hebben we al 26 boden ontvangen en duurt de veiling nog precies 1 dag - KLIK HIER


Op Dinsdag zullen we beginnen met slechts 1 shirt om de #NBAVeiling mee te beginnen (Die jullie kunnen kiezen, zie hierboven!). Elke veiling duurt in totaal 3 werkdagen waarna we het shirt naar de winnaar op zullen sturen. Later gedurende de #NBAVeiling zullen we dus ook meerdere shirts tegelijk gaan veilen. Wil je makkelijk op de hoogte gehouden worden wanneer de shirts die jij wilt geveild worden dan is het verstandig om je in te schrijven voor E-mail updates (Klik hier). We zullen je dan elke 3 dagen op de hoogte stellen welke shirts er geveild gaan worden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten