16 maart 2012

Basketballwear linkruil

Basketballwear linkruil

Wilt u wat extra inkomsten genereren met uw club website? Dit is mogelijk! Basketballwear maakt zich graag bekend in de basketbal wereld en daarbij kan uw vereniging ons van dienst bij zijn.

Basketballwear zou graag met uw vereniging samenwerken en doet dit graag op een van volgende manieren.

1. Linkruil

Uw vereniging plaatst op uw website een link naar de site van Basketballwear en wij doen in ruil daarvoor hetzelfde voor uw vereniging. Beide sites zullen door deze samenwerking meer naamsbekendheid verkrijgen en dus meer bezoekers trekken.

2. Basketballwear tekst link

Uw vereniging plaatst op een duidelijk zichtbare plaats op uw website een korte tekst en link naar de site van Basketballwear waarvoor wij u afhankelijk van de grootte van uw vereniging zullen compenseren door middel van een financiele vergoeding.

3. Basketballwear banner

Uw vereniging plaatst op een duidelijk zichtbare plaats op uw frontpage een banner van Basketballwear met daarin een hyperlink naar de site van Basketballwear waarvoor wij u afhankelijk van de grootte van uw vereniging zullen compenseren door middel van een financiele vergoeding.

Basketballwear denkt ook altijd na over andere vormen van samenwerking dus heeft u als vereniging een suggestie of voorstel voor Basketballwear dan kunt u hier altijd contact met ons over nemen via mail (info@basketballwear) of via telefonisch (+31 084 003 70 40)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten