4 maart 2012

Op zoek naar specifieke basketbal producten? Vraag het ons!

Op zoek naar specifieke basketbal producten? Vraag het ons!

We horen het de laatste weken steeds vaker. Je zoekt een product en kunt het nergens vinden of niet vinden voor de prijs die jij bereid bent ervoor te betalen. Bekend verhaal!

Basketballwear krijgt de laatste tijd steeds meer aanvragen voor basketbal producten buiten onze site om en natuurlijk willen we onze klanten hiermee ook gewoon van dienst kunnen zijn. NBA shirts, Broekjes, trainingspakken, Snapbacks en andere artikelen werden al naar ons gemaild en tot nu toe hebben we via onze leveranciers en distributie kanalen alle producten succesvol voor onze klanten kunnen vinden en bestellen.

Ben jij dus op zoek naar producten die je zelf niet kunt vinden dan kun je ons altijd een mail sturen naar info@basketballwear.nl met daarin zoveel mogelijk informatie over de producten die je zoekt en wij zullen voor je zoeken.

Hoe gaat het proces in zijn werk:
1. We ontvangen een mail met een product of producten die onze klant zoekt.
2. Wij zoeken de producten op in de juiste kleur, maat etc en bekijken of het product voor ons verkrijgbaar is.
3. Wij sturen de klant een offerte met daarin de prijzen (in euro) inclusief verzendkosten naar het adres in Nederland van onze klant.
4. De klant kan beslissen of ze hiermee akkoord willen gaan, de offerte is namelijk 100% vrijblijvend.
5. Na een akkoord bestellen we de producten en leveren deze aan de klant.
6. De klant betaald pas voor de producten zodra deze in Nederland ontvangen zijn door Basketballwear en klaar zijn om verzonden te worden aan de klant.
7. Is de klant niet tevreden over een product dan kan hij deze gewoon terugsturen en vergoeden we het aankoop bedrag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten