16 maart 2012

BBWBrand teamkleding

BBWBrand teamkleding

Basketballwear is de specialist in de vervaardiging en verkoop van basketbal kleding.

Wij richten ons met name op het maken van wedstrijdsets voor teams en verenigingen en daarbij zetten wij telkens een uniek concept neer voor de betreffende partij. Wij leveren dan ook uitsluitend kwaliteit en doen dit in goed overleg met de klant. Naast wedstrijd sets maken wij voor onze klanten ook andere producten zoals: warmloop shirts, trainingspakken, vrijetijdskleding en tassen.


Wat kan Basketballwear voor u betekenen?
• Levering van naar eigen design gemaakte producten. (1500 kleuren, verschillende design. UNIEK)
• Logo’s, namen, nummers kunnen kostenloos opgenomen worden in design.
o Wedstrijd Sets, Trainingspakken, Warmloopshirts, Reversibles, Tassen.



Wat zijn uw voordelen?
• Professionalisering van uw team, wat sponsoren ten goede komt.
• Zeer scherpe prijzen.
• Goede begeleiding met extra zorg voor communicatie en service.
• Basketballwear werkt met een eigen merk (BBWBrand), prijzen zijn dus altijd scherp.
• Ongekende mogelijkheden met betrekking tot design, kleuren, logo’s.
• Alle bedrukking door middel van sublimatie. (Ongekende kwaliteit)


Binnen Basketballwear hebben we een aantal concepten betreffende de vervaardiging van wedstrijdkleding.

1. Lease

Het leaseplan houd in dat u als vereniging in samenwerking met Basketballwear uw BBWBrand kledinglijn samenstelt waarna Basketballwear deze voor de overeengekomen contractduur (2,3 of 5 jaar) direct aan uw leden verhuurd. Uw leden betalen een maandelijks of jaarlijks bedrag voor deze huur. Basketballwear zal voor de afgesproken contractduur de volledige zorg dragen voor alles met betrekking tot de wedstrijdkleding van uw vereniging.

2. Huur

Het huurplan houd in dat u als vereniging in samenwerking met Basketballwear uw BBWBrand kledinglijn samenstelt waarna Basketballwear deze voor u produceert. Na productie zal de volledige kledinglijn aan u voor de overeengekomen prijs worden overgedragen. U als vereniging kunt vervolgens de kleding verhuren aan uw leden en de prijs hiervoor in de jaarlijkse contributie verwerken. Jaarlijks kunt u bij Basketballwear uw producten nabestellen.


3. Individuele verkoop via Basketballwear

Het plan voor individuele verkoop via Basketballwear houd in dat u als vereniging in samenwerking met Basketballwear uw BBWBrand kledinglijn samenstelt waarna Basketballwear deze voor u produceert. Basketballwear zal een pagina op haar site inrichten als uw verenigings winkel. Leden kunnen direct via deze verenigings winkel hun producten bestellen in de gewenste maat. Basketballwear zal afhankelijk van de afspraken een aantal keren per seizoen (1 tot 3) kleding uitleveren op uw club. Basketballwear zal de volledige zorg dragen voor alles met betrekking tot de wedstrijdkleding van uw vereniging.

4. Individuele verkoop via uw Basketbal club

Het plan voor individuele verkoop via uw basketbal club houd in dat u als vereniging in samenwerking met Basketballwear uw BBWBrand kledinglijn samenstelt. Wanneer vanuit uw vereniging een teamnieuwe wedstrijd kleding of andere producten wil aanschaffen die in uw kleding opgenomen zijn dan kunt u ze door verwijzen naar ons. Wij zullen de producten produceren en uitleveren aan het betreffende team.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, de producten die we leveren of prijsinformatie dan kunt u ons via mail bereiken op info@basketballwear.nl of bellen met +31 084 003 70 40.

Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze portfolio van diverse custom made projecten HIER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten