16 maart 2012

Basketballwear wil zomerbasketbal mogelijk maken, helpt u mee?

Basketballwear wil zomerbasketbal mogelijk maken, helpt u mee?

Enige tijd geleden is Basketballwear begonnen met het samenstellen van een eigen 'zomer' basketbal team om samen te trainen en toernooien te basketballen wanneer het competitie seizoen ten einde loopt.

Met het eerste samengestelde team wist Basketballwear in 2011 al het prestigieuze Open Run Elite toernooi in Rotterdam en daarmee een hoofdprijs van €1000,- binnen te slepen.

Dit seizoen willen we dit project doorzetten en naast een basketbal team ook jongeren door heel Nederland de kans te geven om in de zomer te basketballen en trainingen te ontvangen van bekende coaches en trainers.

Inmiddels heeft Basketballwear al 25 aanmeldingen voor dit project ontvangen maar natuurlijk is dit nog niet voldoende en graag willen we hierin alle competitie basketballers van Nederland een kans geven mee te doen aan dit concept.

Wilt u als vereniging meewerken aan dit project dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u op uw website zou willen berichten over dit project zodat ook de basketballers van uw vereniging bekend zijn hiermee.

Basketballers die graag mee willen doen met dit concept hoeven enkel een E-mail te sturen naar info@basketballwear.nl met de volgende informatie daarin:

Naam:
Leeftijd:
Niveau:
Positie:
Lengte:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten