27 mei 2012

Basketballwear ontvangt gemiddeld een 8.9 van klanten.

Basketballwear ontvangt gemiddeld een 8.9 van klanten.

Sinds een aantal maanden vragen we onze klanten de dienstverlening van basketballwear na een afgeronde bestelling te beoordelen in Kiyoh, een bedrijf gespecialiseerd in klantbeoordelingen. Ons doel was om bij onze klanten minimaal een 7,5 te ontvangen want voor ons is een goede klantbeoordeling heel erg belangrijk.

Inmiddels heeft Basketballwear van 27 verschillende klanten een beoordeling ontvangen en hebben we het gemiddeld goed met een beoordeling van 8.9. De beste punten waarop Basketballwear zich volgens haar klanten profileert zijn: Kennis & Vakmanschap (9.1), Betrouwbaarheid (8.9) en afspraken nakomen (8.9). Basketballwear doet hard haar best om zo goed mogelijk voor de dag te komen en daarbij staan deze drie punten centraal want zonder vertrouwen en kennis zullen klanten zich niet snel aan je binden. 

Het negatieve punt van Basketballwear is volgens onze klanten de prijs die we rekenen (8.0). Ondanks de ruime voldoende die we hebben voor de prijs die wij voeren gaan we in de toekomst proberen onze klanten ook hierover nog tevredener te maken door nog aantrekkelijkere producten aan te bieden tegen scherpe prijzen.

Hieronder ons volledige rapport naar aanleiding van 27 beoordelingen.

Kennis & Vakmanschap 9.1
Afspraken nakomen 8.9
Betrouwbaarheid 8.9
Kwaliteit 8.8
Personeel 8.6
Communicatie 8.6
Nazorg & garantie 8.6
Snelheid/Levertijd 8.4
Prijs 8


Geen opmerkingen:

Een reactie posten