14 mei 2012

Bestel vandaag, betaal volgende maand!

Bestel vandaag, betaal volgende maand!


Bij Basketballwear vinden we het heel erg belangrijk dat onze klanten tevreden bij ons kunnen winkelen en daarin willen we ze graag van alle mogelijke gemakken voorzien. Een aantal maanden geleden hebben we onze onze bezoekers een enquete gehouden waaruit bleek dat onze bezoekers graag meer mogelijkheden wilde zien betreffende de betalingsmethoden bij Basketballwear.

Sinds een maand is het al mogelijk om beperkt op rekening te bestellen en na het zien van de grote populariteit van deze betalingsmethode hebben we besloten deze verder uit te breidden.

Het gebeurd bijvoorbeeld vaak dat je een product op onze website tegenkomt die je graag zou willen aanschaffen maar op dat moment gewoon weg het geld er niet voor hebt. Wanneer je weer geld hebt blijkt ineens dat het product uitverkocht is en dat je het alsnog niet kan bestellen. Dit gebeurt wel eens en word door onze klanten als zeer irritant gezien. Daar hebben we nog de oplossing voor!

Bestel jij vandaag jouw producten op bestelling bij Basketballwear dan heb je een maand de tijd om deze producten te betalen. Wij zullen er altijd voor zorgen dat we je tijdig op de hoogte stellen van je betaling zodat je nooit te laat zult betalen en jij kan ondertussen al genieten van je producten en rustig wachten tot je salaris, vakantiegeld, zakgeld of andere inkomsten bron op je rekening staat voor je het betaald! Kortom voordeel voor iedereen!

Wil je vandaag nog je producten bestellen en tot volgende maand de tijd hebben om te betalen? Ga dan nu naar de site - klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten