7 mei 2012

NBA shirt op bestelling

NBA shirt op bestelling

Het wil wel eens gebeuren dat het NBA shirt waarnaar je op zoek bent niet voorradig is in de maat die je zoekt of Basketballwear hem niet aanbied in de gewenste maat. Heel vervelend! Maar graag zou je toch dat ene shirt van je favoriete speler willen bestellen.

Via de NBA shirt op bestelling kun je nu het shirt van je favoriete speler direct bij ons bestellen en krijg je deze altijd binnen maximaal 6 weken na bestelling thuisgestuurd van ons. Maar hoe bestel je nou precies een NBA shirt op bestelling bij Basketballwear?

1. Ga naar de pagina voor het NBA shirt op bestelling (Klik hier) of de NBA Legend op bestelling (Klik hier).
2. Bekijk of de speler die jij zoekt in de lijst voorkomt. Mocht de speler niet in de lijst voorkomen dan kun je altijd een email sturen naar info@basketballwear.nl aangezien de lijst niet helemaal actueel meer is.
3. Is het shirt naar wens bestelbaar dan kun je het product in je winkelwagentje doen en de bestelstappen doorlopen.
4. Je kunt indien je wenst onmiddelijk betalen maar ook kun je er voor kiezen om "op rekening" te bestellen zodat je tot 3 weken NA ontvangst van het product het bedrag kan overmaken naar ons.
5. Op de allerlaatste pagina (na de betaling) kunt u aangeven om welke speler het gaat, welke uitvoering van het shirt, welke kleur en natuurlijk welke maat. Dit kunt u opgeven bij "opmerkingen".
6. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij het juiste shirt voor u bestellen en zodra deze bij ons binnen is zullen we deze onmiddelijk aan u versturen.

Vele van onze klanten zijn u voorgegaan en hebben via het NBA shirt op bestelling hun nieuwe NBA shirt besteld. Een aantal van de spelers die we onlangs voor onze klanten besteld hebben: Jeremy Lin, Stephen Curry, Julius Erving, Patrick Ewing, Deron Williams, NBA All-Star Jersey's, Team USA Jersey's en anderen.

Natuurlijk kunt u voor andere NBA en basketbal producten ook altijd contact met ons opnemen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten