14 mei 2012

Shooting sleeve meest populaire Basketballwear product

Shooting sleeve meest populaire Basketballwear product.


Net als vorig jaar blijkt ook dit jaar de BBWBrand shooting sleeve het meest populaire Basketballwear product te zijn. Natuurlijk kunnen we wederom blij zijn dat een van onze eigen producten weer het meest populaire product is, maar waarom is precies dit product zo populair?

Wat is een shooting sleeve?


Een shooting sleeve is een sleeve die bedoeld is voor om je arm. Deze shooting sleeve is zeer dun en houd de warmte die je tijdens het sporten produceert vast, hierdoor zullen je spieren als ze eenmaal opgewarmd zijn ook warm blijven wat uiteindelijk je prestaties ten goede zal komen. Over het algemeen zal je met een betere precisie kunnen schieten en zul je na een wissel bij binnenkomst van het veld onmiddelijk warm zijn.

Waarom is de BBWBrand shooting sleeve zo populair?


Veel van de grote merken produceren tegenwoordig al shooting sleeves, denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Nike, NBA, Adidas en McDavid. Deze merken maken gebruik van voornamelijk spandex shooting sleeves die opzich heel erg goed werken. BBWBrand heeft bij haar shooting sleeve voor een iets andere compositie van materialen gekozen waardoor de sleeve tot wel 4x zijn originele grote kan stretchen zonder zijn vorm te verliezen. Dit betekent dat deze sleeve voor iedereen de ideale maat heeft en goede compressie aan de arm geeft. Na elke wasbeurt zal de shooting sleeve krimpen waardoor deze sleeve ALTIJD de optimale fitting geeft.

Naast deze optimale compositie bied Basketballwear haar sleeves aan in 6 verschillende kleuren zodat je bijna altijd je sleeve kan bestellen in de kleur van je tenue zodat je echt elke wedstrijd goed bij loopt.

Hoewel het lijkt dat bovenstaande genoeg zou zijn om een van de beste shooting sleeves te produceren op de Nederlandse markt is hiernaast ook nog de gunstige prijs van €15,95 een rede om over te stappen op de shooting sleeve van BBWBrand.


Wil je zelf oordelen of de BBWBrand shooting sleeve de beste keus is voor jou? Bestel vandaag dan nog jouw shooting sleeve! - Klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten